Ga naar hoofdinhoud

FUNCTIE | FONDSENWERVER

Plaats: Castricum | Omvang: 6 uur per week, freelance opdracht voor 6 maanden | Sluitingsdatum: 4 oktober 2023 Start: Oktober 2023

Als Fondsenwerver (freelance) ga je aan de slag om diverse fondsen aan te schrijven om het project Familie in Gebaren in 2024 en daarna voort te zetten.

TAKEN

● Het schrijven van een nieuw projectplan voor Familie in Gebaren 2024-2026;
● Het opstellen van een begroting 2024-2026 voor Familie in Gebaren;
● Het onderhouden en bestendigen van de relaties die reeds zijn opgebouwd met fondsen;
● Het aanschrijven van (nieuwe) fondsen;
●In samenwerking met European Union of the Deaf schrijf je een Erasmus+ aanvraag, in samenwerking met 2 Europese partnerlanden.

OVER STICHTING IN GEBAREN

IN Gebaren zet zich in voor een toegankelijke én inclusieve samenleving voor doven en slechthorenden. Dovencultuur en de Nederlandse Gebarentaal is een verrijking voor ons allemaal.

IN Gebaren doet dit door middel van de projecten Musea in Gebaren en Familie in Gebaren en het verzorgen van workshops, trainingen en videoproducties op maat.

PROFIEL

We zoeken voor de positie van Fondsenwerver iemand die:
● Aantoonbare ervaring heeft in succesvolle fondsenwerving (minimaal 3 jaar) binnen het sociale domein;
● Affiniteit heeft met dovencultuur en Nederlandse Gebarentaal;
●Een uitstekende beheersing heeft van het Nederlands (schriftelijk) en bij voorkeur ook goed in het Engels kan communiceren (schriftelijk);
● Zelfstandig kan werken en goede planmatige en communicatieve vaardigheden heeft;

● Beheersing van NGT is een pré maar niet vereist, een open houding en mindset om goed te kunnen werken met tolken NGT is vereist;
● Ervaring heeft met Europese subsidies of de bereidheid om hier zelfstandig over te leren.

WAT WIJ BIEDEN

● Een aanstelling van 6 uur per week voor 6 maanden, op freelance basis
● Een remote werkomgeving, waarbij we elkaar met regelmaat ontmoeten op het kantoor in Castricum;
●Een klein en betrokken team, waarmee je bijdraagt aan het door ontwikkelen en bestendigen van een waardevol project voor families met dove gezinsleden;
● Een passende vergoeding.

PROCEDURE

Voor vragen of extra informatie kan je contact opnemen met Roos Wattel (oprichter/directeur IN Gebaren) op roos@ingebaren.nl of via WhatsApp op 06-43040389. Op 4 oktober sluit de reactietermijn. Op dat moment bekijken de directeur en een afvaardiging van de Raad van Toezicht alle binnengekomen reacties. De gesprekken vinden plaats via Zoom.

SOLLICITEER

Naast je talenten, kwaliteit en motivatie breng je ook je cultuur en achtergrond mee. Iedereen is welkom om te solliciteren. IN Gebaren vindt een diverse samenleving belangrijk en we verwelkomen graag sollicitaties van mensen die een diverse verrijking met zich meebrengen.

Ga jij nauwkeurig te werk, ben jij communicatief to the point en heb je affiniteit met waar wij ons voor inzetten? Dan nodigen we je graag uit om tot en met 4 oktober 2023 te solliciteren met motivatie en CV of een korte video in NGT (maximaal 5 minuten) naar roos@ingebaren.nl. Vertel hierbij over minstens drie succesvolle resultaten dat je hebt behaald met fondsenwerving.

Lees meer over ons op www.ingebaren.nl. Ons kantoor is rolstoeltoegankelijk en bevindt zich op de begane grond. Thuis werken is (deels) mogelijk. Ons team heeft de Nederlandse Gebarentaal als moedertaal.

Back To Top
Ga naar de inhoud